Michel en Rasja

Om een redelijk groot zwembad in de tuin te laten aanleggen lieten we 3 bedrijven een offerte maken en toelichten.
Vooral door de heldere toelichting en flexibiliteit viel onze keus direct op Amata Zwembaden en daar zijn we tot op de dag van vandaag nog altijd erg blij om. Ze hebben niet alleen mee gedacht, maar hun enthousiasme heeft ook geleid tot het maken van de juiste keuzes rondom randapparatuur en aanleg.
Bij de aanleg van ons zwembad ondervonden we best een aantal ‘uitdagingen’, zoals het grondwater wat met een speciale pomp op juiste peil gebracht moest worden en hoe de betonleverancier op de juiste plaats te laten arriveren. Aangezien het zwembad bij ons vakantiehuis in Noord-Frankrijk aangelegd moest worden, zijn dat soort problemen niet zomaar even opgelost. Annette en Jos hebben ons hier erg goed bij geholpen, ze beheersen de Franse taal goed en hebben alle problemen in goede banen weten te leiden.

Wij hebben gelukkig dus de volledige uitvoering in handen kunnen leggen van Amata en met grote tevredenheid. Zij hielden ons altijd op de hoogte, werken netjes en efficiënt. Ook nu het zwembad al geruime tijd klaar is, hebben we nog vaak contact met Amata met vragen over het onderhoud en het bestellen van producten voor het zwembad. Contact is altijd erg prettig en ze regelen het goed en snel.
Inmiddels ligt het zwembad er zo’n tien jaar en genieten we er nog elk seizoen weer van. Alles functioneert nog zoals het van begin af aan werkte en het hele gezin en vrienden kunnen er elk jaar weer heerlijk van genieten. Kortom, wij zouden iedereen aanraden met Amata het spannende traject van het kiezen en aanleggen van een zwembad aan te gaan!

Michel en Rasja