Jean-Paul

Toen ik in contact kwam met Amata Zwembaden had ik al meerdere zwembadmensen over de vloer gehad. Ik had een huis gekocht met een bestaand, maar volledig vervallen, zwembad in een niet gangbare maat.
Alle voorgaande bedrijven adviseerden ons het zwembad te verkleinen maar Jos van Amata kwam binnen en was direct enthousiast; “wat een geweldig zwembad, een perfecte maat” waren zijn eerste woorden.
De bestaande situatie werd samen bekeken en zonder enige opdringerigheid werden netjes alle opties op een rij gezet. Wij wilden absolute veiligheid voor onze kleine kinderen en Amata is leverancier van Aquaguard, dat werd een perfecte oplossing.
Met het ontmantelen van het bestaande zwembad bleek dat een totale renovatie de beste optie was, zo konden we in één keer het zwembad opknappen en klaar maken voor een “betrouwbare zwemtoekomst”. Alles werd zeer goed voorbereid en noodzakelijke aanpassingen tijdens de renovatie werden tegen een normale prijs berekend. Geen valkuilen achteraf!
De samenwerking verliep perfect, Jos van Amata is net als ik een pietje precies met oog voor detail. Het eindresultaat is geweldig geworden.

Jean-Paul